За серпень Мендель заробила вдвічі більше, ніж Зеленський

27.09.2020 13:43   Джерело: Прямий
Опубліковано : Новини Тернопілля

Заробітна плата прес-секретаря президента Володимира Зеленського Юлії Мендель за серпень склала 46,2 тис. гривень, в той час як у самого глави держави вона склала 28 тис. гривень.

Про це йдеться у відповіді Державного управління справами на запит Українських Новин.

"Загальна сума заробітної плати прес-секретаря Президента України Юлії Мендель в серпні 2020 року становила 46 218 гривень", - сказано в ньому.

17,7 тис. гривень склав її посадовий оклад, 7 тис. гривень - надбавка за інтенсивність праці та 21,5 тис. гривень - премія і виплати за період службових відряджень.

З нарахованої прес-секретарю президента суми було вирахувано 9 тис. гривень податків і зборів, тому видано Мендель за серпень було 37,2 тис. гривень зарплати.

На час карантину виплати працівникам органів державної влади обмежені 47 230 гривнями.

Саме така сума була нарахована Мендель в липні, а в квітні-червні вона заробляла по 46,2 тис. нривень.

До встановлення цього обмеження зарплата прес-секретаря Зеленського також не перевищувала 47,2 тис.гривень в лютому-березні, проте в січні вона була вищою - 52,5 тис. гривень.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Прямий  

Коментарі