Податківця з Тернополя Євгена Воробця, який вимагав хабар, випустять під заставу у мільйон

Опубліковано:
27 Вересня, 2020

26 вересня, у Львові, обирали міру запобіжного заходу  Євгену Воробцю – заступнику начальника Тернопільської об’єднаної державної податкової інспекції Головного управління ДФС у Тернопільській області та його сину Василю Воробцю, а також двом бандитам, які вимагали 40 тисяч доларів хабара – більше мільйона гривень. 

Засідання суду розпочалося о 12-тій годині 26 вересня.

Відтак, самий справедливий суд у світі обрав міру запобіжного заходу хабарнику-податківцю Євгену Воробцю – заставу у розмірі 1 мільйона 100 тисяч гривень, а його сину Василю Воробцю – 500 тисяч гривень. 

Двом бандитам, причетним до вимагання грошей, дали по два місяці тримання під вартою. 

Нагадаємо, 24 вересня у Тернополі на вимаганні хабара у розмірі 40 тисяч доларів затримали –  Євгена Воробця – заступника начальника Тернопільської об’єднаної державної податкової інспекції Головного управління ДФС у Тернопільській області та його сина Василя Воробця з другом Андрієм, а також двоє бандитів, яких найняв податківець, щоб “вибити” гроші у колишнього працівника комбінату, де є директором його син – Василь Воробець. 

Чоловікові оголосили, що за час його роботи, ніби то виникла недостача у розмірі 40 тисяч доларів та стали вимагати гроші. 

І Євген Воробець і Василь Воробець неодноразово зутрічалися з потерпілим – вимагали гроші, далі погрожували йому та його родині фізичною розправою, відтак найняли бандитів, пообіцявши їм долю з 40 тисяч доларів. 

У податковій Тернополя, де працює Євген Воробець пообіцяли провести перевірку та розібратися. 

Стало відомо, що суд випускає під заставу у розмірі 1 мільйон 600 тисяч гривень і Євгена Воробця і його сина Василя Воробця. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Воробець, #заства, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #хабар
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: