На Тернопільщині сильний вітер наробив лиха (Фото)

Опубліковано:
27 Вересня, 2020

Сильні пориви вітру на Тернопільщині наробили учора чимало клопоту. На щастя, обійшлося без постраждалих. Дерева звалювало як в обласному центрі, так і у районах.

У парку ім. Т. Шевченка вирвало з корінням березу. А на вул. Б. Хмельницького місцеві мешканці звернулися за допомогою до рятувальників.

– Аварійне дерево, яке могло впасти на проїжджу частину дороги, зрізали рятувальники у Тернополі на вул. Богдана Хмельницького. Місцеві мешканці повідомили, що гілки пошкодженого дерева впали на електролінії та будь-якої миті можуть впасти на проїжджу частину дороги. Бійці ДСНС за допомогою спеціального обладнання зрізали аварійне гілля та стовбур, – повідомляють у ДСНС Тернопільщини.

На Бережанщині через негоду мешканці одного з сіл на деякий час залишилися без Інтернету.

– У результаті сильного вітру, через падіння гілок, пошкоджено кабель, через який подається Інтернет в село Рай та прилеглі вулиці. Проблему усунуто. Просимо вибачення за тимчасові незручності! – зазначають у МегаКом.

Просто на дорогу впала сосна в одному з сіл на Кременеччині. На щастя, на той момент там не було людей.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вітер, #негода, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: