Інтерв’ю з головою Теребовлянської міської територіальної виборчої комісії пані Світланою Веселовською

30.09.2020 10:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Віктор Аверкієв

Дане інтерв’ю проведене 29 вересня 2020 року на прохання багатьох мешканців Теребовлянської ОТГ з метою оприлюднення інформації для загалу про місцеві вибори-2020 25 жовтня.

- Які політичні партії зареєстровані на вибори і скількох кандидатів можуть представляти?

- До нас поступили заяви від 12 партій на реєстрацію. Конкретно це: 1. Тернопільська обласна організація політичної партії «Довіра» - 25 кандидатів; 2. Політична партія «За майбутнє» - 26 кандидатів; 3. Радикальна партія Олега Ляшка – 26 кандидатів; 4. Партія «Слуга народу» - 24 кандидати; 5. Українська Галицька партія – 22 кандидати; 6. Партія «Голос» - 23 кандидати; 7. Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» - 23 кандидати; 8. Всеукраїнське об’єднання «Свобода» - 22 кандидати; 9. «Правий сектор» - 21 кандидати; 10. «Громадянська позиція» - 26 кандидатів; 11. Тернопільська обласна організація політичної партії «Удар» Віталія Кличка – 26 кандидати; 12. «Європейська солідарність» - 22 кандидати.

null

За кількістю наших виборців від кожної партії не може бути більше ніж 26 кандидатів, на кожен територіальний округ, а в нас їх є чотири, може бути не більше від 5 до 12 кандидатів.

- Будь-ласка, перерахуйте всіх зареєстрованих кандидатів на голову Теребовлянської ОТГ, вкажіть від якої політичної партії вони йдуть.

- До нас поступило шість заяв від шістьох кандидатів на посаду міського голови м. Теребовля: 1. Поперечний Сергій Іванович, самовисуванець; 2. Дзюбан Юрій Іванович, самовисуванець; 3. Кондира Степан Володимирович, самовисуванець; 4. Стечишин Алла Василівна, політична партія «За майбутнє»; 5. Ярославський Ігор Платонович, партія «Слуга народу»; 6. Михно Наталія Володимирівна, Українська Галицька партія.

- Скільки передбачено видів бюлетенів під час голосування?

- Буде чотири види бюлетенів.

- Чи мають право члени комісії під час виборчого процесу займатися агітацією?

Ні в якому разі.

- Чим буде займатись комісія до 25 жовтня?      

- Ми працюватимемо згідно нашого календарного плану. Зараз у нас на черзі робота по формуванню виборчих дільниць, розглядатимемо та затверджуватимемо подання на членів цих виборчих дільниць, проводитимемо відповідні навчання, консультації тощо. Ця робота буде проводитись до 30 вересня 2020 року, включно до 24.00.

- Де можуть мешканці ТТОГ черпати інформацію про роботу комісії, в Інтернеті в тому числі?

Найперше – це на нашому інформаційному стенді, в Інтернеті на офіційному сайті Теребовлянської ОТГ: https://terebotg.in.ua/ , а також на сторінці соцмережі «Фейсбук»: https://www.facebook.com/TerebOTG/

Віктор Аверкієв


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі