Віктор Козорог: «Незрозуміло чому держава ввела локдаун для усіх»

19.01.2021 21:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Катерина Богуславська

Голова Тернопільської районної ради Віктор Козорог в ефірі телеканалу «Тернопіль 1» у програмі «Акценти» розповів прокоментував введені обмеження в період карантину, що діють в державі з 8 по 24 січня:

«Ці обмеження мали б бути обумовлені певними критеріями - територіальним принципом, статистикою, завантаженістю ліжок в лікарнях, відсутністю чи надлишком апаратів ШВЛ, ліків та інше. Сьогодні, беручи статистику з лікарень ми бачимо, що медики успішно можуть справитися з тією кількістю хворих, які поступають у медичні заклади з діагнозом – коронавірус. Тоді незрозуміло чому при таких обставинах, держава ввела для всіх такі жорсткі міри обмеження як повний локдаун. Я вважаю, що Тернопіль впорався і успішно продовжує боротися з пандемією і дякую медикам за самовіддану працю та за тисячі врятованих життів.», - каже Віктор Козорог.

Також голова Тернопільської райради додав, що від локдауну значних втрат зазнає місцевий бізнес:  «В даному випадку суттєво страждає бізнес та місцеві бюджети, які відповідно недоотримують мільйони податків та зборів», - каже Віктор Козорог.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі