8 способів, як чоловік зізнається в справжньому коханні без слів

19.01.2021 23:13   Джерело: Кава з молоком
Опубліковано : Новини Тернопілля

Якщо твій обранець робить ці речі, значить він любить тебе, навіть якщо ти ще не чула від нього тих заповітних трьох слів. Не кожен здатний озвучити свої почуття, тим більше не кожен чоловік.

1. Його поцілунки довгі й пристрасні.

Коли ти відчуваєш пристрасть в його поцілунках, коли він сам їх ініціює і не завжди доводить відразу до ліжка, значить у нього до тебе більш глибокі почуття.

2. Його друзі люблять тебе.

Якщо вони стали дуже тепло з тобою спілкуватися, це може бути тому, що вони бачать, яким щасливим ти робиш їхнього друга – і вони побачили в тобі те, що він побачив у тобі.

3. Він усміхається після поцілунку.

Ти сама напевно знаєш це особливе почуття, коли ти цілуєш того, до кого відчуваєш щось особливе. Якщо ти помічаєш, що він усміхається, коли поруч з тобою, коли цілує тебе, це хороший знак.

4. Він уважно тебе слухає.

Може він мало говорить, але уважно слухає тебе – це дуже важливо. Ти бачиш, що твої слова важливі для нього, що він запам’ятовує і реагує на те, що ти говориш.

5. Він пише або дзвонить тобі без причини.

Не всі це роблять, але якщо він дзвонить і пише тобі просто так, значить йому комфортно з тобою і він думає про тебе протягом дня.

6. Він поруч.

Йому подобається просто проводити з тобою час? Він знаходить приводи зустрітися? Він хоче бути поруч, тому що ти подобаєшся йому більше, ніж інші.

7. Він дарує тобі продумані подарунки.

Не обов’язково дорогі. Він докладає зусиль, щоб знайти саме те, що тобі подобається, що має підійти тобі.

8. Він шукає привід доторкнутися до тебе.

Він бере тебе за руку, допомагає тобі вийти з машини, подає руку… Він всіляко намагається зберегти фізичний контакт, навіть не в сексуальному плані.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Кава з молоком  

Коментарі